Wrap up: februari 2022
Wrap up: februari 2022

Wrap up: februari 2022

Februari was een fijne leesmaand met een heerlijke leesflow. Daardoor heb ik gewoon 9 boeken gelezen! Ik denk dat ik dus mijn boek per week uitdaging wel ga halen dit jaar, haha. Ik had een aantal gezellige buddy reads, zoals Sophia’s hoop. Ik ben helemaal fan van dit eerste deel van deze nieuwe serie van Corina Bomann en kijk uit naar de volgende twee delen. Ook las ik met Tessa weer een boek van Taylor Jenkins Reid en een kinderboek. Gelukkig hebben we meer kunnen genieten van dat tweede boek. Daarnaast las ik voor het eerst een keer mee in de leesclub van Luitingh-Sijthoff met een fijne feelgood van Jill Mansell. Dat was lang geleden, maar erg gezellig!

Ik luisterde Wij zijn licht in de auto, dat ik een bijzonder verhaal vond en dat ik misschien nog wel eens wil lezen. Ik las drie kinderboeken; Offline vond ik onder andere een origineel verhaal! Tot slot las ik een studieboek voor werk, over goed leesonderwijs, dat een interessant en inspirerend boek was. Voor de komende maand heb ik weer veel leesplannen en ik hoop dat ik de fijne leesflow nog even vast kan houden.

Wat was jouw favoriet van februari?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.