Wrap up: maart 2022
Wrap up: maart 2022

Wrap up: maart 2022

In maart heb ik acht boeken gelezen. In de laatste paar dagen van de maand heb ik weinig tot niets gelezen door een zieke kat en afronding van werk voor de vakantie, dus ik ben nog best blij met dit aantal. Ik heb twee fijne luisterboeken geluisterd in de auto, namelijk de boeken Familie en Op vakantie! van Wim Daniëls. Hij las ze ook zelf voor en hij heeft zo’n fijne spreekstem, dus van die boeken met interessante weetjes heb ik erg genoten. Ik heb twee indrukwekkende boeken over de Tweede Wereldoorlog gelezen: De crèche en Niemands kind. Vooral die laatste heb ik met open mond gelezen; daar zal ik nog mijn recensie over plaatsen.

Ik heb 1 leuk kinderboek gelezen, Megamonster, en deel 1 van Harry Potter in het Engels. Die waren allebei erg leuk! Ik heb nog twee romans gelezen: Het toevluchtsoord voor gebroken harten en Het geluk van de wolf, die op zich wel oké waren. Al met al heb ik genoten van de boeken die ik in maart las, maar ik denk dat de oorlogsboeken mijn favorieten waren.

Wat was jouw topper van de afgelopen maand?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller