Wrap up: april 2022
Wrap up: april 2022

Wrap up: april 2022

Ik vind dat ik me redelijk aan mijn leeslijstje heb gehouden. Van de vijf boeken die ik wilde lezen, heb ik er twee gelezen en ben ik nog in twee bezig. Mijn favoriet van deze maand was De hertog op z’n knieën. Dat boek las ik achter elkaar uit, wat een heerlijk verhaal! In mei ga ik dan ook snel aan het vervolg beginnen. Ik zal nog een recensie van dit boek plaatsen. Verder heb ik The Humans als gezellige buddy read gelezen. Dit boek vonden we een beetje vreemd, maar op zich hebben we er nog iets uit kunnen halen en was ie ook best grappig. Ook las ik een kort verhaal van Taylor Jenkins Reid: Evidence of the Affair. Die vond ik heel gaaf! Ik heb nog twee boeken van haar op de plank staan en kijk daarnaast uit naar haar nieuwste boek dat in de zomer uitkomt.

Ook las ik een feelgood, iets wat ik niet heel vaak doe. Ik vond De chocolaterie van je dromen een leuk tweede deel van de serie over de winkeltjes in Valerie Lane en zal nog mijn recensie binnenkort plaatsen. In de auto luisterde ik deze maand naar Zwijgmannen van Jaap Robben, wat een leuke, grappige novelle is over Poolse arbeiders die bij hem komen werken om zijn huis te verbouwen. Ik kijk toch wel heel erg uit naar een nieuwe roman van hem. Verder las ik drie jeugdboeken: Elandeiland, Wolkenjagers en Het Huis van Verwondering. Vooral die laatste vond ik erg leuk om te lezen.

Al met al een mooie leesmaand met acht gelezen boeken, met één grote favoriet. Ik ben benieuwd wat de maand mei mij gaat brengen. Had jij een favoriet in april?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.