Wrap up: mei 2022
Wrap up: mei 2022

Wrap up: mei 2022

In mei heb ik negen fijne boeken gelezen. Ik heb vooral veel boeken geluisterd in de auto op weg naar aikidotrainingen en heb ook veel boeken uitgelezen die ik al lang geleden begonnen was. De maand mei was op die manier een relaxte leesmaand, ook even zonder blogtours, buddy reads en leesclubs. Ook al zijn dat allemaal hele leuke boekenactiviteiten, gewoon eventjes alleen lezen en lezen wanneer het je uitkomt, is ook heel fijn. Ik heb daarnaast namelijk ook lekker veel geschreven, getraind voor aikido, gehaakt en opgeruimd in huis. Heerlijk!

Ik heb in mei drie korte verhalen van Ferdinand Bordewijk geluisterd in de auto, een van mijn favoriete auteurs. Vooral het boek Bint vond ik goed, dat had ik al gelezen in de vijfde of zesde klas. Ook vond ik de graphic novel van Het Achterhuis interessant. De zomer van 1945 van Wim Daniëls heb ik ook geluisterd, dat boek gaf veel maar interessante informatie. Ik heb het jeugdboek Jij mag alles zijn gelezen en het tweede deel van de Het Weesmeisje-serie uitgelezen. Vooral die laatste eindigde heel spannend!

Mijn twee favoriete boeken van deze maand zijn Toen de wereld nog van ons was en When Calls The Heart. Die eerste vond ik heel indrukwekkend en aangrijpend, en heb ik aan het eind haast met open mond gelezen. Echt een aanrader! Dat tweede boek was heerlijk wegdromen en meeleven met de hoofdpersoon. Gewoon een fijn boek!

Wat was jouw favoriet van de maand mei?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.