Wrap up: juni 2022
Wrap up: juni 2022

Wrap up: juni 2022

In de afgelopen maand heb ik zeven mooie boeken gelezen. Mijn eerste boek was De charmante schurk, deel 2 van een serie, waar ik erg van heb genoten. Ik kijk nu al uit naar deel 3 dat al in september verschijnt! Daarna las ik twee jeugdboeken; vooral de tweede vond ik een erg mooi en bijzonder verhaal om te lezen, namelijk het boek Het meisje dat door India fietste. Het boek laat een mooi stukje cultuur en traditie van India zien, wat ik erg interessant vond. Verder las ik nog een boek van Taylor Jenkins Reid als gezellige buddy read. One True Loves vond ik een goed bedacht verhaal over liefde en de betekenis ervan in je leven. Mijn recensie over dit boek volgt nog!

Deze maand las ik ook het verhaal van Amalia in één dag uit. Dit boekje geeft een heel leuk inkijkje in het leven van de prinses en heeft ervoor gezorgd dat ik de prinses een beetje meer heb leren kennen. Erg leuk en interessant! In de auto op weg naar mijn aikidotrainingen luisterde ik het bijzondere oorlogsverhaal van Eddie Jaku in het boek De gelukkigste man ter wereld. Heel bijzonder wat hij allemaal heeft meegemaakt en hoe hij in het leven staat. Ten slotte zat ik weer een keer in een reviewteam van HarperCollins en mocht ik Het recept van dromen recenseren. Dit eerste deel van een historische romanserie vond ik erg leuk om te lezen. Mijn recensie van dit boek heb ik vorige week geplaatst.

Wat was jouw favoriet van juni?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller