Wrap up: juli 2022
Wrap up: juli 2022

Wrap up: juli 2022

Vorige maand was een relaxte maand, want die had nog één week vakantie. Maar aangezien we in huis hebben geklust, heb ik bijzonder weinig gelezen in onze vakantie, haha. Geeft niet, want nu is onze logeerkamer heel mooi geworden! Toen heb ik de drie weken daarna maar even een inhaalslagje gemaakt qua lezen. Ik heb twee gezellige buddy reads gehad. Ik vond After I Do van Taylor Jenkins Read echt prachtig. Daar heb ik net mijn recensie van geplaatst. Verder vond ik Sophia’s wens ook superfijn om te lezen, dus we zijn nu gelijk verdergegaan in deel 3.

Ook mocht ik meedoen aan een Hebban-leesclub en heb ik echt genoten van het Downton Abbey-achtige verhaal in het boek Hotel Portofino. In de laatste paar dagen van de maand heb ik het bijzondere boek De kinderen van Villa Emma gelezen en deel 3 van een leuke feelgoodserie: De betoverende antiekzaak. Van drie boeken van deze maand zal ik nog mijn recensie plaatsen. Tot slot heb ik een leuke novelle geluisterd in de auto: De citroen op de taart. Op naar een mooie, nieuwe leesmaand!

Zou jouw favoriet van juli een boek voor mij zijn?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.