Wrap up: augustus 2022
Wrap up: augustus 2022

Wrap up: augustus 2022

In augustus heb ik weer fijne boeken gelezen, zeven in totaal. Mijn absolute favoriet was Aroma, waar ik binnenkort nog een recensie over plaats. Ik waande me helemaal in Venetië en kon goed meeleven met alle personages. Wat een tragisch verhaal met veel verrassende wendingen, echt een aanrader! Daarnaast had ik in de afgelopen maand twee gezellige buddy reads: het laatste deel van weer een Bomann-trilogie, Sophia’s triomf, en weer een boek van Heather Morris, Three Sisters. Van beide boeken zal ik nog een recensie plaatsen, maar ik kan nu alvast verklappen dat ik beide boeken erg goed vond. De eerste was een mooie afsluiter van een fijn verhaal over Sophia’s leven en het tweede boek was heel indrukwekkend, realistisch en informatief. Absolute aanraders!

Daarnaast las ik twee jeugdbiebboeken die zich afspelen rondom de Tweede Wereldoorlog: De tulpenjongen en Stamppot met kogels. Beide boeken gingen over onderwerpen waar ik nog niks van wist, dus dat was heel interessant. Het eerste boek vond ik echter wel prettiger en vlotter geschreven dan de tweede. Ook las ik eindelijk deel twee van Harry Potter in het Engels uit, haha. Snel door naar deel drie, want mijn vriend wil ze ook snel lezen. En tot slot luisterde ik in de auto naar De code van Denise Rudberg. Niet heel spectaculair, maar het luistert lekker weg. Ik ben gisteren gelijk in deel twee van die serie begonnen, want het zijn leuke personages en ik ben benieuwd hoe het met ze verdergaat.

Eens een andere vraag dan anders: als je luisterboeken luistert, op welke snelheid luister jij die?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller