Wrap up: september 2022
Wrap up: september 2022

Wrap up: september 2022

Afgelopen maand heb ik negen boeken gelezen, wat zorgde voor een heel fijne leesmaand. Ik heb vooral biebboeken ‘weggelezen’, waardoor je op de foto maar twee boeken ziet. Deze twee boeken zijn dus de enige boeken van eigen plank. De verloren ring vond ik een mooi en interessant historisch verhaal, gebaseerd op waargebeurde feiten. Carrie Soto Is Back las ik als gezellige buddy read en vonden wij weer een heel leuk boek van TJR. Ik zal binnenkort nog een recensie over dit boek plaatsen. Daarnaast las ik deel 4 van de Valerie Lane-serie, dat weer erg leuk was. Ik bezoek alweer meerdere keren per dag de website van de bibliotheek om te zien of ik deel 5 al kan reserveren.

Mijn eerste boek van de maand was het laatst vertaalde boek van Lucy Strange: De zusjes uit het Verzonken Moeras. Daar zal ik binnenkort ook nog een recensie over schrijven. Verder luisterde ik Een tweede alliantie in de auto, las ik een vervolg graphic novel over Anne Frank en las ik drie jeugdboeken: De trollen van Leif, De zee kwam door de brievenbus en Een meisje op Schindler’s list. Ik vond ze allemaal even indrukwekkend en interessant om te lezen. Kortom, een heel fijne leesmaand.

Nu is de herfst aangebroken, en de maand van mijn verjaardag! Maar ook de maand van gezellig lezen op de bank met de regen tegen het raam op de achtergrond, kaarsjes, warme dekentjes en thee, en niet te vergeten: stamppot eten. Heerlijk! Houd jij ook zo van de herfst (en winter)?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller