Boekrecensie: Forever, Interrupted – Taylor Jenkins Reid
Boekrecensie: Forever, Interrupted – Taylor Jenkins Reid

Boekrecensie: Forever, Interrupted – Taylor Jenkins Reid

Dit is het vijfde boek dat ik las van een van mijn favoriete auteurs sinds vorig jaar. Ik las hem weer als gezellige buddy read en tijdens het lezen kwamen wij erachter dat dit haar eerste boek was. Hierna hebben we nog twee boeken die we van haar willen lezen en nog een kort verhaal. In deze recensie leg ik uit wat ik van haar debuut vond.

Waar gaat het boek over?

Elsie Porter en Ben Ross ontmoeten elkaar bij toeval en worden direct verliefd op elkaar. Hun relatie en liefde groeien zo snel dat ze al snel samenwonen en na een half jaar al spontaan met elkaar trouwen. Maar dan gebeurt het ergste wat er kan gebeuren. Elsie raakt Ben kwijt door een ongeluk.

Plotseling barst de geluksbubbel voor Elsie en moet ze het alleen zien te redden. Haar beste vriendin helpt haar over dit verdriet heen te komen. Bovendien leert Elsie eindelijk haar schoonmoeder kennen met wie ze samen kan rouwen. Er ontstaat een bijzondere vriendschap.

Wat vond ik van het boek?

Ik wilde dit boek heel graag leuk vinden en een mooie recensie schrijven, maar dat gaat hem niet worden. Het is dat het TJR is en dat de eerste 100 bladzijdes leuk waren en het middenstuk nog een enigszins spannende en eventuele wending had, anders had ik het boek twee sterren gegeven. Die wending was uiteindelijk een anticlimax, dus daar heb je als lezer ook niks aan. Het was leuker geweest als de auteur deze wending had opgepakt en had gebruikt in het tweede deel van het verhaal, want dat had het verhaal luchtiger en leuker gemaakt.

Het boek gaat simpelweg over rouwverwerking en dat is niets voor mij. Na die 100 bladzijdes werd het saai, saaier, saaist en ik moest me echt door de laatste 100 bladzijdes worstelen. Het verhaal vertelde gewoon niets interessants meer, wat jammer is, aangezien de auteur weer die fijne schrijfstijl van haar hanteert en leuke personages creëert. Behalve Elsie op het laatst, toen vond ik haar vreselijk tot de laatste vijf hoofdstukken. Oké, klaagzang over en door naar haar andere twee boeken die ik nog moet lezen! Als je van boeken over rouwverwerking houdt, dan is dit een boek voor jou. Lees het anders alleen als je megasuperfan bent van TJR, zoals ik, haha. Ik geef het boek net aan drie sterren.

Bestel hier het boek via Bazarow!

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.